| சிவய.திருக்கூட்டம் sivaya.org Please set your language preference by clicking language links. Or with Google |
This page in
Tamil
Hindi/Sanskrit
Telugu
Malayalam
Bengali
Kannada
English
ITRANS
Marati
Gujarathi
Oriya
Singala
Tibetian
Thai
Japanese
Urdu
Cyrillic/Russian
Spanish
Hebrew
Korean
Thiruppugazh first word (click to narrow down) : તકર તકરનર઼ૈ તકૈમૈત્ તઙ્ક તચૈતુર઼ુન્ તચૈયાકિય તચૈયુમ્ તટક્કૈપ્ તણ્ તણ્ટૈ તત્ તત્તિત્ તત્તુવત્તુચ્ તત્તૈ તત્તૈયેન઼્ર઼ુ તન્ત તન્તમુમ્ તન઼ઞ્ તન઼ત્તિલ્ તન઼ુનુતલ્ તમરમ્ તમરુમ્ તમિળ઼ોતિય તરઙ્ક તરણિમિચૈ તરિક્કુઙ્કલૈ તરુણ તરુવર્ તરુવૂરિચૈ તરૈયિન઼િલ્ તર઼ુકણન઼્ તર઼ૈયિન઼્ તલઙ્કળિલ્ તલૈ તલૈમયિર્ તલૈયૈ તલૈવલય તલૈવલિ તવનેર઼િ તવર્વાળ્ તવળ તાક્કુ તાતુ તામરૈયિન઼્ તામા તારકાચુરન઼્ તારણિક્ તિટમિલિ તિટ્ટેન઼પ્ તિતલૈ તિન઼મણિ તિમિર તિયઙ્કુમ્ તિરિપુરમ્ તિરુ તિરુકુ તિરુટિકળ્ તિરુટ્ટુ તિરુમકળ્ તિરુમોળ઼િ તિરૈવઞ્ચ તિરૈવાર્ તી તીતુ તીયુમ્ તીરાપ્ તુકિલુ તુઞ્ચુ તુટિકોળ્ તુટિત્તુ તુત્તિ તુન઼્પઙ્કોણ્ટુ તુપ્ તુમ્પિ તુયરમ્ તુળ્ળુ તેન઼્ર઼લુમ્ તેરિયલ્ તેરિવૈ તેરુપ્પુર઼ત્તુ તેરુવિન઼િલ્ તેતેન઼ તેન઼િરુન્ત તેન઼ુન્તુ તેન઼્ તોક્કર઼ાક્ તોક્કૈક્ તોટ તોટત્તુળક્કિકળ્ તોટરિયમન઼્ તોટુત્ત તોન્તિ તોય્યિલ્ તોલ્લૈમુતલ્ તોકૈમયિલે તોટુ તોટુર઼્ર઼ુક્ તોતકપ્ તોતકમ્ તોરણ તોલત્તિયાલ્ તોલોટુ તોલ્ તોળ્ તોળ઼મૈ
Thiruppugazh first letter: અ આ ઇ ઈ ઉ ઊ એ એ ઐ ઓ ઓ ક ચ ઞ ત ન પ મ વ
Thiruppugazh Order By Number
Thiruppugazh Order By Alphabatical
Thiruppugazh Order By Thalam
Thiruppugazh Random Order
Thiruppugazh Song Numbers:
1
51
101
151
201
251
301
351
401
451
501
551
601
651
701
751
801
851
901
951
1001
1051
1101
1151
1201
1251
1301
Pages:
1
2
3
Next
No thiruppugazh (Thalam)
thiruppugazh (Thalam) English
66
તેરુપ્પુર઼ત્તુ
( તિરુચ્ચેન્તૂર્ )
theruppuRaththu
( thiruchchendhUr )
518
તેન઼ુન્તુ મુક્કન઼િકળ્
( કયિલૈમલૈ )
thEnundhu mukkanigaL
( kayilaimalai )
379
તરુણ મણિ
( તિરુવરુણૈ )
tharuNa maNi
( thiruvaruNai )
62
તણ્ટૈ અણિ
( તિરુચ્ચેન્તૂર્ )
thaNdai aNi
( thiruchchendhUr )
751
તિરુમોળ઼િ
( વિરુત્તાચલમ્ )
thirumozhi
( viruththAsalam )
322
તલૈ વલૈયત્તુ
( કાઞ્ચીપુરમ્ )
thalaivalai yaththu
( kAnjeepuram )
1065
તુયરમ્ અર઼ુ નિન઼્
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thuyaram aRu nin
( common )
874
તરૈયિન઼િલ્ વેકુવળ઼િ
( કૂન્તલૂર્ )
tharaiyinil veguvazhi
( kUndhalUr )
1027
તોતકમ્ મિકુત્ત
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thOdhagam miguththa
( common )
651
તારણિક્ કતિ
( કાચિ )
thAraNik kadhi
( kAsi )
774
તિન઼મણિ ચાર્ઙ્ક
( ચીકાળ઼િ )
dhinamaNi sArngka
( seegAzhi )
810
તલૈ નાળિલ્ પતમ્
( વળ઼ુવૂર્ )
thalai nALil padham
( vazhuvUr )
661
તોય્યિલ્ ચેય્યિલ્
( વેળ્ળિકરમ્ )
thoiyil seyyil
( veLLigaram )
1324
તઙ્ક મિકુન્ત
( પુતિય પાટલ્કળ્ )
thanga migundha
( new songs )
272
તાક્કુ અમરુક્કુ
( તિરુત્તણિકૈ )
thAkku amarukku
( thiruththaNigai )
1114
તત્તુવત્તુચ્ ચેયલ્
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thaththuvaththuch cheyal
( common )
707
તોળ઼મૈ કોણ્ટુ
( કોટૈનકર્ )
thOzhamai koNdu
( kOdainagar )
1245
તત્ તન઼મુમ્
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thath thanamum
( common )
1292
તેન઼્ ઇયલ્ ચોર઼્
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thEn iyal sol
( common )
275
તોક્કર઼ાક્ કુટિલ્
( તિરુત્તણિકૈ )
thokkaRAk kudil
( thiruththaNigai )
61
તણ્ તેન઼ુણ્ટે
( તિરુચ્ચેન્તૂર્ )
thaN thEnuNdE
( thiruchchendhUr )
274
તુપ્ પાર્ અપ્પુ
( તિરુત્તણિકૈ )
thup pAr appu
( thiruththaNigai )
677
તવર્વાળ્ તોમર
( તિરુવોત્તૂર્ )
thavarvAL thOmara
( thiruvOththUr )
464
તિયઙ્કુમ્ ચઞ્ચલમ્
( ચિતમ્પરમ્ )
thiyangkum sanjalam
( chidhambaram )
862
તન઼ુનુતલ્ વેયર્
( તિરિપુવન઼મ્ )
thanunudhal veyar
( thiribuvanam )
1247
તવનેર઼િ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thavaneRi
( common )
1050
તોટ અટાતુ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thoda adAdhu
( common )
69
તોલોટુ મૂટિય
( તિરુચ્ચેન્તૂર્ )
thOlodu mUdiya
( thiruchchendhUr )
925
તચૈયાકિય
( કરુવૂર્ )
thasaiyAgiya
( karuvUr )
1101
તન્તમુમ્ તુન઼્પ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thandhamum thunba
( common )
599
તામા તામ આલાપા
( તિરુચ્ચેઙ્કોટુ )
thAmA thAma AlAbA
( thiruchchengkodu )
163
તકર નર઼ુમલર્
( પળ઼નિ )
thagara naRumalar
( pazhani )
503
તત્તૈ મયિલ્
( ચિતમ્પરમ્ )
thaththai mayil
( chidhambaram )
809
તરુવૂરિચૈ
( વળ઼ુવૂર્ )
tharuvUrisai
( vazhuvUr )
1250
તી ઊતૈ તાત્રિ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thee Udhai thAthri
( common )
276
તોટત્તુળક્કિકળ્
( તિરુત્તણિકૈ )
thodaththuLakkigaL
( thiruththaNigai )
1249
તિરૈવઞ્ચ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thiraivanja
( common )
64
તરિક્કુઙ્કલૈ
( તિરુચ્ચેન્તૂર્ )
tharikkungkalai
( thiruchchendhUr )
165
તમરુમ્ અમરુમ્
( પળ઼નિ )
thamarum amarum
( pazhani )
460
તત્તૈયેન઼્ર઼ુ
( ચિતમ્પરમ્ )
thaththaiyen Roppidu
( chidhambaram )
462
તિરુટિકળ્ ઇણક્કિ
( ચિતમ્પરમ્ )
thirudigaL iNakki
( chidhambaram )
167
તિટમિલિ ચર઼્કુણમિલિ
( પળ઼નિ )
thidamili saRtguNamili
( pazhani )
431
તોતકપ્ પેરુમ્
( તિરુવરુણૈ )
thOdhagap perum
( thiruvaruNai )
636
તિરુમકળ્ ઉલાવુમ્
( કતિર્કામમ્ )
thirumagaL ulAvum
( kadhirgAmam )
953
તરઙ્ક વાર્કુળ઼લ્
( કુળન્તૈનકર્ )
tharangka vArkuzhal
( kuLandhainagar )
65
તુન઼્પઙ્કોણ્ટુ અઙ્કમ્
( તિરુચ્ચેન્તૂર્ )
thunbangkoNdu angkam
( thiruchchendhUr )
1248
તિતલૈ ઉલાત્તુ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thidhalai ulAththu
( common )
735
તારકાચુરન઼્ ચરિન્તુ
( તેવન઼ૂર્ )
thAragAsuran sarindhu
( dhEvanUr )
708
તોળ્ તપ્પામલ્
( કોટૈનકર્ )
thOL thappAmal
( kOdainagar )
1164
તન઼ઞ્ ચર઼્ર઼ુક્ કુલુઙ્ક
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
thananj chatRu kulungka
( common )
Pages:
1
2
3
Next
This page was last modified on Mon, 03 Feb 2025 03:16:49 +0000