| சிவய.திருக்கூட்டம் sivaya.org Please set your language preference by clicking language links. Or with Google |
This page in
Tamil
Hindi/Sanskrit
Telugu
Malayalam
Bengali
Kannada
English
ITRANS
Marati
Gujarathi
Oriya
Singala
Tibetian
Thai
Japanese
Urdu
Cyrillic/Russian
Spanish
Hebrew
Korean
Thiruppugazh first word (click to narrow down) : નકરમ્ નકૈત્તુ નકૈયા નચૈયોટુ નચ્ચુ નચ્ચુવાળ્ નઞ્ચિન઼ૈપ્ નટૈ નરૈયોટુ નર઼્કુણમ્ નાકાઙ્ક નાચર્તઙ્ નાટા નાટિત્ નાટ્ટમ્ નાત નામેવુ નારાલે નારિયર્કળ્ નાલિરણ્ટિતળ઼ાલે નાલુ નાલુમ્ નાળુ નાવેર઼ુ નિકમમ્ નિકરિલ્ નિણમોટુ નિતિક્કુપ્ નિત્તપ્ નિત્તમ્ નિન઼તુ નિન઼ૈત્તતુ નિમિર્ન્ત નિરામય નિરુતરાર્ક્કુ નિરૈતરુ નિરૈત્ત નિર઼ુક્કુઞ્ નિર઼ૈન્ત નિર઼ૈમતિ નિલવિન઼િલે નિલવિલ્ નિલૈયાત નિલૈયાપ્ નીતત્તુવમાકિ નીતાન઼ેત્તન઼ૈ નીરિળ઼િવુ નીરુ નીરુમ્ નીલ નીલક્ નીલઙ્કોળ્ નીલમઞ્ચાન઼ નીળ્ નૂલિન઼ૈ નેચ્ચુપ્ નેટિય નેય્ત્ત નેર઼િત્તુપ્ નેર઼્ર઼િ નેચા
Thiruppugazh first letter: અ આ ઇ ઈ ઉ ઊ એ એ ઐ ઓ ઓ ક ચ ઞ ત ન પ મ વ
Thiruppugazh Order By Number
Thiruppugazh Order By Alphabatical
Thiruppugazh Order By Thalam
Thiruppugazh Random Order
Thiruppugazh Song Numbers:
1
51
101
151
201
251
301
351
401
451
501
551
601
651
701
751
801
851
901
951
1001
1051
1101
1151
1201
1251
1301
Pages:
1
2
Next
No thiruppugazh (Thalam)
thiruppugazh (Thalam) English
225
નિર઼ૈમતિ મુકમેન઼ુમ્
( ચુવામિમલૈ )
niRaimadhi mugamenum
( swAmimalai )
278
નિન઼ૈત્તતુ એત્તન઼ૈ
( તિરુત્તણિકૈ )
ninaiththadhu eththanai
( thiruththaNigai )
4
નિન઼તુ તિરુવટિ
( વિનાયકર્ )
ninadhu thiruvadi
( vinAyagar )
670
નિકરિલ્ પઞ્ચ
( વિરિઞ્ચિપુરમ્ )
nigaril panja
( virinjipuram )
472
નઞ્ચિન઼ૈપ્ પોલુમન઼
( ચિતમ્પરમ્ )
nanjinaip pOlumana
( chidhambaram )
1167
નિમિર્ન્ત મુતુકુ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
nimirndha mudhugu
( common )
71
નિતિક્કુપ્ પિઙ્કલન઼્
( તિરુચ્ચેન્તૂર્ )
nidhikkup pingkalan
( thiruchchendhUr )
363
નાટિત્ તેટિ
( તિરુવાન઼ૈક્કા )
nAdith thEdi
( thiruvAnaikkA )
224
નિલવિન઼િલે
( ચુવામિમલૈ )
nilavinilE
( swAmimalai )
223
નાવેર઼ુ પા મણત્ત
( ચુવામિમલૈ )
nAvERu pA maNaththa
( swAmimalai )
1296
નીલઙ્કોળ્
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
neelangkoL
( common )
894
નીરિળ઼િવુ કુટ્ટમ્
( કુર઼ટ્ટિ )
neerizhivu kuttam
( kuRatti )
665
નચૈયોટુ તોલુ
( તિરુવલ્લમ્ )
nasaiyodu thOlu
( thiruvallam )
170
નાત વિન્તુ
( પળ઼નિ )
nAdha vindhu
( pazhani )
222
નાચર્તઙ્ કટૈ
( ચુવામિમલૈ )
nAsarthang kadai
( swAmimalai )
1168
નિરુતરાર્ક્કુ ઓરુ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
nirudharArkku oru
( common )
492
નકૈયા લેત્તિકળ્
( ચિતમ્પરમ્ )
nagaiyA leththigaL
( chidhambaram )
965
નીતત્તુવમાકિ
( મતુરૈ )
neethaththuvamAgi
( madhurai )
926
નિત્તપ્ પિણિકોટુ
( કરુવૂર્ )
niththap piNikodu
( karuvUr )
1256
નચ્ચુવાળ્ વિળ઼િ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
nachchuvAL vizhi
( common )
172
નેર઼્ર઼િ વેયર્ત્તુળિ
( પળ઼નિ )
netRiveyarth thuLi
( pazhani )
716
નીળ્ પુયલ્ કુળ઼લ્
( ઉત્તરમેરૂર્ )
neeL puyal kuzhal
( uththaramErUr )
842
નીલ મુકિલ્ આન઼
( કોટિ .. કુળ઼કર્ કોયિલ્ )
neela mugil Ana
( kOdi )
745
નિણમોટુ કુરુતિ
( તિરુપ્પાતિરિપ્પુલિયૂર્ )
niNamodu kurudhi
( thiruppAdhirippuliyUr )
1098
નટૈ ઉટૈયિલે
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
nadai udaiyilE
( common )
1166
નરૈયોટુ પલ્
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
naraiyodu pal
( common )
171
નિકમમ્ એન઼િલ્
( પળ઼નિ )
nigamam enil
( pazhani )
1111
નીરુ નિલમ્ અણ્ટાત
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
neeru nilam aNdAdha
( common )
505
નાટા પિર઼પ્પુ
( ચિતમ્પરમ્ )
nAdA piRappu
( chidhambaram )
70
નાલુમ્ ઐન્તુ વાચલ્
( તિરુચ્ચેન્તૂર્ )
nAlum aindhu
( thiruchchendhUr )
506
નાલુ ચતુરત્ત પઞ્ચ
( ચિતમ્પરમ્ )
nAlusadhu raththa pancha
( chidhambaram )
364
નિર઼ૈન્ત તુપ્પિતળ઼્
( તિરુવાન઼ૈક્કા )
niRaindha thuppidhazh
( thiruvAnaikkA )
998
નાલિરણ્ટિતળ઼ાલે
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
nAli raNtidha zhAlE
( common )
1293
નારિયર્કળ્ આચૈ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
nAriyargaL Asai
( common )
1040
નારાલે તોલ્
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
nArAlE thOl
( common )
519
નકૈત્તુ ઉરુક્કિ
( કયિલૈમલૈ )
nagaiththu urukki
( kayilaimalai )
1005
નેટિય વટ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
nediya vada
( common )
564
નેર઼િત્તુપ્ પોરુપ્પુ
( તિરુક્કર઼્કુટિ )
neRiththup poruppu
( thirukkaRkudi )
344
નચ્ચુ અરવમ્ એન઼્ર઼ુ
( કાઞ્ચીપુરમ્ )
nachchu aravam endRu
( kAnjeepuram )
526
નેચ્ચુપ્ પિચ્ચિ
( તિરુવેઙ્કટમ્ )
nechchup pichchi
( thiruvEngkadam )
696
નિરૈતરુ મણિયણિ
( તિરુમયિલૈ )
niraidharu maNiyaNi
( thirumayilai )
592
નીલમઞ્ચાન઼ કુળ઼લ્
( તિરુચ્ચેઙ્કોટુ )
neelamanjAna kuzhal
( thiruchchengkodu )
545
નીલ મયિલ્ ચેરુમ્
( પેર઼ૈનકર્ )
neelamayil sErum
( pERainagar )
841
નૂલિન઼ૈ ઓત્ત
( વેતારણિયમ્ )
nUlinai oththa
( vEdhAraNiyam )
755
નાટ્ટમ્ તઙ્કિ
( વેપ્પઞ્ચન્તિ )
nAttam thangki
( vEppanjandhi )
1170
નીરુમ્ એન઼્પુ
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
neerum enbu
( common )
1051
નિલવિલ્ મારન઼્
( પોતુપ્પાટલ્કળ્ )
nilavil mAran
( common )
819
નીતાન઼ેત્તન઼ૈ
( તિરુવારૂર્ )
needhAneththanai
( thiruvArUr )
277
નિલૈયાત ચમુત્તિર
( તિરુત્તણિકૈ )
nilaiyAdha samuththira
( thiruththaNigai )
626
નેચા ચારા
( કુન઼્ર઼ક્કુટિ )
nEsA sArA
( kundRakkudi )
Pages:
1
2
Next
This page was last modified on Mon, 03 Feb 2025 03:16:49 +0000